Het Team

Graag stellen wij u voor aan de Dj's van de Hollandse Piraten, oud etherpiraten met hun hart voor het Nederlandse lied uit vervlogen tijden en het nieuwe.

De muziek bestaat dan ook uit: Piraten muziek/Nederlands, Duits/volksmuziek, schlagers, polka's enz....

Studio Heerenveen 

Dj. Gerard

Gerard Kouwenhoven is mijn naam en ben graag in mijn studio bezig met muziek.
Ik draai niet alleen muziek voor iedereen die het maar wil horen, maar speel ook graag op mijn Yamaha Tyros4 workstation.
En ik ben zo vrij om deze nummers ook te laten horen in mijn uitzendingen.
Al ruim 10 jaar verzorgde ik radioprogramma s bij diverse internetradiostations met veel plezier.
En nu heb ik met 2 goede vrienden zelf een radiocombinatie-radiostation opgericht.
www.dehollandsepiraten.nl
Hier heb je de mogelijkheid om voor een klein bedrag een hele dag of meer je gang te gaan met je eigen radiostation en heb je de vrijheid om te doen en te laten wat je maar wilt.

Elke vrijdag ben ik te beluisteren en heb je de mogelijkheid om jou favoriete muziek aan te vragen.

Oja ik ben getrouwd met Anneke hebben 3 katten en woon in Heerenveen en mijn leeftijd? Ik ben in 1958 geboren.

Allemaal de groetjes van Gerard

Studio 33 Haalderen 

Dj. Henk

Henk den Draaier, een alias op Joost den Draajier van voormalige zeezender Radio Veronica. De 33 in Studio33 verwijst naar de F1 waar ik vrij fanatiek naar kijk.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en een hondje Muk. Ik ben sinds kleins af aan met muziek, opgegroeid en bezig. Een eigen FM-zender, de 27mc en toen een hele tijd niks. Dit was de tijd dat ik in de horeca werkte.

Nu kruipt bloed waar het niet gaan kan en voor een paar jaar terug met internet radio begonnen. Eerst illegaal en later bij verschillende stations. Maar omdat ik graag mijn soort muziek draai en geen onenigheid wil, ga ik hier aan de gang. Lekker vrij en draaien wat ik wil. Mijn voorliefde gaat uit naar Duitse muziek, polka's en walsjes en natuurlijk het oude Nederlandse en piratenmuziek. Regelmatig zul je ook Groesbeekse muziek horen, mijn 2de dorp.

Hopelijk tot horens op mijn draaidag en dat de muziek ook mag bevallen.

Henk

Studio T&T Combinatie 

Dj. Freddy

Hallo,

Ik wilde mij even voorstellen.

Mijn naam is Freddy ik ben al jarenlang actief op de 3 meter band. Ik heb ook gedraaid op internet. De muziekkeuze is vooral Nederlandstalige muziek en Engelstalig. Ik zal dit vooral doen op de zondag morgen.

We hopen u te mogen verwelkomen en wensen u veel luisterplezier.

Een muzikale groet,

Freddy. T&T Combinatie

Studio Kerkrade 

Dj. Ton

Goedendag Luistervrienden en Vriendinnen,

Ik ben dus Dj. Ton en woonachtig in Kerkrade (Limburg) vandaar de naam Studio Kerkrade, Ik ben getrouwd met Netty en nog 1 thuiswonend hondje.

Wie mij kent zal weten wat ik zoal draai als ik Live ben, Mijn hart gaat uit naar de oude Piraten Muziek/Hollands, Volksmuziek/Schlagers en een Engels plaatje of een Polka zal dan ook niet ontbreken.

Verder wens ik u heel veel luisterplezier bij de Hollandse Piraten.

Groetjes Ton 

Studio The Jukebox 

Dj. Wicher

Jukebox Radio draait elke Woensdag, 1 week vroeg van 09.00 tot 12.00 uur en 2 weken in de middag van 15.00 tot 18.00 uur.

De Jukebox radio draait vanuit de studio in Bolsward de gezelligste Nederlandse hits, piraten hits, instrumentaal en Engelse tophits. Ik Dj. Wicher ben in vroegere tijden etherpiraat geweest en draaide bij een lokale omroep, momenteel heb ik ook nog een drive-in show. ik ben gehuwd en heb 2 kinderen en ben een trotse opa. Mijn motto is veel muziek en weinig woorden vandaar de naam The Jukebox.

Tot horens op de Hollandse Piraten.nl

Studio Montferland 

Dj. Bennie-Boy

Hoi … hoi … allemaal.

Mijn naam is Bennie-Boy ( Ben Burger ) en ik hoop een hele fijne tijd te hebben hier bij DHP ( De Hollandse Piraten ) . Ooit ( heel lang gelee ) in m'n jeugd SCHOOL-DJ geweest. Vanaf m'n 20e ( in de jaren '80 ) actief geweest in het Dansorkesten circuit ( Bij meerdere bandjes gespeeld - Frontman - Zanger - Toetsenist ) Vanaf begin jaren '90 tot aan de Corona-tijd actief geweest met DRIVE-IN SHOWS .. en vanaf +/- 2015 ook begonnen met radio werk tot heden. Zeer brede muziek interesse : NL - Piraat - Woonwagen - Duits ( Schlager & VolksMusik ) … maar ook niet vies van een lekker Country nummerke … Op naar een leuke tijd bij DHP - DE HOLLANDSE PIRATEN ….. Groet … Bennie-Boy

Studio Maarssen 

Dj. Anno

Hallo Hallo,


Mijn naam is DJ-Anno. (Anno Hoekzema) Geboren te Groningen (Stad), op 28 april 1967. Net als een ieder hier, ben ik altijd al met de muziek bezig. Ik zat vroeger op kindercircus, en op gegeven moment, ben je te oud als artiest. Daar ben ik toen bij de muziek gegaan. Ook zat ik bij een drumband. Heel wat anders, maar wel ritme gevoelig dus haha. Vroeger op de camping liep ik altijd al met een te dikke radio rond, en toen ik wat ouder werd, en naar de hogere school ging, ging de radio mee, waar ik ook was. Later had ik een eigen drive-in, voor school,- en familiefeesten. En ook draaide ik met drive-ins mee op tournee en camping-optredens. En net als een ieder hier ook met geheime zenders bezig geweest. Pas later ontdekte ik internet radio. Daar heb ik ook mijn toenmalige vrouw ontmoet. Nu gescheiden, maar ze is nog steeds mijn allerbeste vriendin, en maatje voor het leven. Samen hebben wij twee prachtige kinderen. Op moment van schrijven zoon 10 jaar, en dochter 8 jaar. Voor mijn vrouw ben ik destijds ook verhuisd, naar eerst Mijdrecht, en nu Maarssen (Utr.) Mijn eigenlijkse muziek is reggae, maar hier is maar een klein publiek voor. Ik vind het heerlijk om nederlands, maar vooral Piraat weg te draaien. Dit zal je in mijn programma's dan ook veelvuldig terug horen. Mijn motto is ook, alles mag en kan, behalve schelden en ziektes. (En Adele!!)

Het plan is om te draaien op de dinsdag en donderdag avond. Maar kijk maar bij de draaitijden wie of wanneer. Hopelijk "zien" we elkaar op de stream.

Groeten uit het pittoreske Maarssen.........